Agenda

25 jarig Jubileum

25 jarig Jubileum

Geachte relatie,

Op initiatief van enkele Maas en Waalse ondernemers is eind 1990 Business Club Maas & Waal opgericht. De belangrijkste drijfveer achter de oprichting van de Business Club was en is nog steeds de overtuiging dat informele contacten tussen ondernemers een onmisbare schakel vormen in succesvol ondernemerschap.

Al vijfentwintig jaar is Business Club Maas & Waal een dynamisch platform waar ondernemers uit Maas en Waal en daarbuiten, elkaar ontmoeten om hun expertise uit te wisselen en hun contacten te onderhouden c.q. uit te breiden.

Dit 25-jarig jubileum en het succes van onze vereniging waaraan uw bedrijf ook een positieve bijdrage heeft geleverd willen we graag samen met u vieren. Namens het bestuur nodig ik u van harte uit om dit jubileum met ons mee te vieren en wel op vrijdag 12 juni 2015 vanaf 16.00 uur in De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2a, Appeltern.

Let op!
Om organisatorische redenen is het verzoek voor 4 juni uw aanwezigheid door te geven aan het secretariaat. Emailadres; info@bcmw.nl Graag per dagdeel aangeven of u aanwezig bent en of u alleen of samen met uw partner aanwezig bent.
16.00 – 18.00 uur Receptie
18.00 – 19.30 uur Koud / Warm Buffet
19.30 – 24.00 uur Feestavond

Aanwezige leden

Datum

Locatie

Tuinen van Appeltern

Aanwezigen

21 leden aangemeld