Agenda

Achter de schermen bij: Down The Rabbit Hole

Achter de schermen bij: Down The Rabbit Hole

Op dinsdag 20 juni aanstaande organiseren wij een bijzonder Midzomerfestival.

We zijn dan te gast op de Groene Heuvels, waar festivalorganisator Mojo vanaf vrijdag 23 juni drie dagen lang het festival ‘Down The Rabbit Hole’ organiseert. Dit festival won afgelopen jaar de prijs voor het beste nieuwe Europese Festival tijdens de European Festival Awards. Down The Rabbit Hole kenmerkt zich door de line up van artiesten, maar vooral ook door de aankleding van het festivalterrein.

We worden ontvangen door de organisatie bij Paviljoen Het Buitenhuis. Daarna volgt een rondleiding over het festivalterrein en sluiten we af met een gezellige borrel bij Paviljoen Het Buitenhuis dat midden op het festivalterrein is gelegen. Deze activiteit is voor Members Only. Aanvang is om 19:00 uur sharp. Vanaf 18.30 uur ontvangst met koffie bij Paviljoen Het Buitenhuis.

Iedereen kan met de auto komen want er is genoeg ruimte. Volg s.v.p. de borden op de Ficarystraat richting Paviljoen Het Buitenhuis (vanuit Bergharen halverwege rechts af en vanuit Beuningen halverwege linksaf richting vakantiepark en dan eerste afslag links).

We zien uit naar een informatieve, maar zeker ook gezellige zwoele midzomeravond met festivalallur.

Graag uw aanmelding voor 15 juni aanstaande. Dit kunt u doen door op onderstaande button “aanmelden” te klikken.
Let op! Er zijn maart beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze activiteit (40 personen).

Aanwezige leden

Datum

Locatie

Beuningen

Aanwezigen

21 leden aangemeld