Agenda

Backstage bij Appelpop

Backstage bij Appelpop

Graag nodigen wij u van harte uit voor de bijeenkomst op donderdag 8 september aanstaande. Deze avond krijgen we letterlijk een kijkje achter de schermen.

Wij mogen backstage aanwezig zijn bij de voorbereidingen van Appelpop. Appelpop is een gratis toegankelijk festival aan de Waalkade in Tiel. Het is uitgegroeid tot het grootste muziekfestival in zijn soort met internationale bekendheid. Op de 2 dagen dat Appelpop is geprogrammeerd komen er circa 150.000 bezoekers. Dit jaar is het festival voor de 25e keer.

Om 18.45 uur is het verzamelen bij de backstage-ingang aan de loswal op de Waalkade bij de hoofdentree. Na de rondleiding is er nog een kopje koffie of een borrel te verkrijgen in de vrijwilligerstent.

Helaas kan er niet geparkeerd worden aan de Veerweg (Waalkade). Wel kunt u parkeren bij Oude Haven (De Santwijckse Poort, Voorstad) en bij Bleekveld (Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof). Tevens verzoeken wij u met klem niet te gaan zwerven op het terrein van Appelpop omdat de productie nog in volle gang is. Blijf bij de begeleiders in de buurt en volgt u alle instructies!

Aanwezige leden

Datum

Locatie

Tiel

Aanwezigen

12 leden aangemeld