Agenda

Barbecue met Ondernemend Maas & Waal

Barbecue met Ondernemend Maas & Waal

Donderdag 25 juni organiseert OMW (Ondernemend Maas & Waal) een informele, culturele en informatieve bijeenkomst voor de leden van de participerende ondernemersverenigingen (Dreumelse Ondernemersvereniging, Verrassend Leeuwen, Drutense Ondernemersvereniging, Ondernemersvereniging De Gouden Ham en Businessclub Maas & Waal). Ook de leden van Ondernemersvereniging Bergharen-Hernen-Leur en Ondernemersvereniging Wijchen zijn uitgenodigd.

Het bestuur van Business Club Maas & Waal nodigt u van harte uit voor deze bijeenkomst en biedt u hiermee de kans uw netwerk te onderhouden c.q. uit te breiden.

Wij ontvangen u graag tussen 17.45 en 18.00 uur bij Riverside Outdoor & Events, Hamsestraat 2, 6629 KT Appeltern.

Programma

  • 18.00 uur Presentatie Koen van Haastert; Sponsoring door het Bedrijfsleven. Wat moet u als sponsor wel of juist niet doen. Hoe haalt u het optimale uit uw sponsoring.
  • 18.45 uur Presentatie Masjel van Ooijen en Jac van de Pol; Dijkensport. Dit sprortieve evenement is in 15 jaar enorm gegroeid en heeft Maas en Waal op de kaart gezet.
  • 19.00 uur Barbecue

Parthenon aan de Maas
Voorafgaande aan het programma is er vanaf 16.00 uur voor de cultuurliefhebbers gelegenheid mee te bouwen aan een deel van het Mater Mosa Project. Dit bouwwerk zal vervolgens vervoerd worden naar het Parthenon aan de Maas aan de overzijde. Een leuke en ontspannende manier om eens op een andere manier met uw collega ondernemers in contact te komen. website Parthenon aan de Maas

Wilt u meebouwen, dan is het verzoek om separaat een mail te sturen naar info@bcmw.nl

Aanwezige leden

Datum

Aanwezigen

19 leden aangemeld