Agenda

Bedrijfsbezoek Brinks CoffeeRoasters

Bedrijfsbezoek Brinks CoffeeRoasters

Brinks CoffeeRoasters is een onafhankelijke Nederlandse professionele koffiebranderij en theepakkerij met internationale allure. In de branderij produceert Brinks ambachtelijke "specialty" koffies van de hoogste kwaliteit, die vers gebrand aangelevert wordt bij zijn klanten. Daarnaast verpakken ze met de grootst mogelijke zorg de hoogste kwaliteit losse thee, van over de hele wereld.

Tijdens ons bedrijfsbezoek zal eigenaar Siebe van de Brink speciaal voor ons de koffiebranders volop in bedrijf hebben. We kunnen dan zien, ruiken en ervaren hoe dit bijzondere proces plaats vindt. Alleen de branderij op zich is al de moeite waard om te bezichtigen. Proef met ons de sfeer en producten van een unieke ondernemer in onze eigen achtertuin.

De branderij vindt u op de eerste verdieping bij De Agave. Naast de operationele branderij is ook de begane grond toegankelijk en kunt u hier op uw gemak eens lekker rondsnuffelen in de sfeervolle showroom van De Agave. De avond sluiten we af in het restaurant van Marcus Antonius onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Het programma is als volgt:
19.30 uur ontvangst, natuurlijk met koffie of thee
20.00 uur begin bijeenkomst, kijkje achter de schermen
21.30 uur borrelen met een hapje en drankje
22.30 uur einde bijeenkomst

Het adres is: Van Heemstraweg 42/44 te Beneden-Leeuwen

Aanwezige leden

Datum

Locatie

Van Heemstraweg 42 te Beneden-Leeuwen

Aanwezigen

23 leden aangemeld