Agenda

Bedrijfsbezoek Rescope Beuningen

Bedrijfsbezoek Rescope Beuningen

Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek bij Rescope & Reparts (Zonnebloemveld 6a, 6641 TA Beuningen) en wel op dinsdag 5 februari aanstaande.

13 jaar geleden zijn Petra en Michiel Benink, vanuit de garage aan huis Rescope gestart. Rescope biedt reparatie, onderhoud en service aan ziekenhuizen voor flexibele en starre endoscopen. Inmiddels is Rescope uitgegroeid tot een onderneming met 20 man personeel (klik hier voor meer informatie over Rescope). In 2016 zijn ze in de gemeente Beuningen uitgeroepen tot ondernemer van het jaar. Een supermooie bekroning!

In 2017 zijn Petra en Michiel een tweede onderneming gestart, Reparts. Binnen Reparts produceren ze eigen onderdelen en gereedschappen voor endoscopen. Deze gebruiken ze zelf binnen Rescope en worden via de webshop ook internationaal verkocht aan andere endoscoop reparatiebedrijven

Op 5 februari openen Petra en Michiel graag de deuren voor u! U krijgt dan een kijkje in de fijnmechanische keuken en ze laten u graag zien hoe een endoscoop eruitziet, welke onderdelen ze maken met behulp van de CNC-machine, welke reparaties er allemaal mogelijk zijn en hoe deze worden uitgevoerd.

Programma:
19:00 uur - Ontvangst
19:30 uur - Presentatie & rondleiding door Petra Benink
21:30 uur - Informele borrel
22:30 uur - Afsluiting

Graag uw aanmelding voor 3 februari aanstaande.
Dit kunt u doen door op onderstaande button “aanmelden” te klikken.

Aanwezige leden

Datum

Locatie

Beuningen

Aanwezigen

19 leden aangemeld