Agenda

Bedrijfsbezoek Sarto Fashion

Bedrijfsbezoek Sarto Fashion

Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek bij Sarto Fashion te Winssen en wel op dinsdag 6 februari aanstaande.

Sarto Fashion is een Nederlands bedrijf dat sinds de oprichting in 1947 voor hoge kwaliteit van damesmode in het middensegment staat. In drie comfortabele, stijlvolle en modieuze labels combineren ze gebreide damesmode met andere materialen. Zo bedienen ze vrouwen van boven de dertig die kiezen voor draagbaarheid, kwaliteit en herkenbaarheid,

Programma:

17.00-18.00: alvorens het programma begint, bent u van harte welkom om te genieten van een stampotbuffet bij Gasterij De Arend, Notaris Stephanus Roesstraat 28, 6645 AJ Winssen. Wilt u daar gebruik van maken, graag dit per e-mail info@bcmw.nl aangeven.

Vanaf 18:00 uur zijn wij van harte welkom bij de hoofdvestiging aan de Notaris Stephanus Roesstraat 39. Eigenaar Thomas Raben is die avond onze gastheer.

18:00-19:30
Thomas zal ons in een presentatie volledig informeren over hoe een gerenommeerd modebedrijf uit Winsen zich al jarenlang succesvol staande houdt in de wondere wereld van dameskleding.
Na afloop van de presentatie, nadat alle vragen zijn beantwoord, kunnen we in kleine groepen een blik werpen achter de coulissen.
De nieuwe zomercollectie is aanwezig en staat (bijna) gereed voor distributie over de winkels.

19:30- 22:00
Netwerkborrel: gaan onder het genot van een hapje en drankje dit bijzondere bedrijfsbezoek voortzetten in Gasterij De Arend.

Adres: Sarto Fashion, Notaris Stephanus Roesstraat 39, 6645 AG Winssen

Aanwezige leden

Datum

Locatie

Winssen

Aanwezigen

17 leden aangemeld