Agenda

Bedrijfsbezoek Stichting Maasveren in combinatie met een lezing over de AVG-Wet

Bedrijfsbezoek Stichting Maasveren in combinatie met een lezing over de AVG-Wet

De bijeenkomst van 1 mei wordt een combinatie van een lezing over de AVG-Wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en een bedrijfsbezoek aan Stichting de Maasveren.

Graag ontvangen wij u tussen 17.00 uur en 17.30 uur bij Moeke Mooren, Blauwe Sluis 1B, te Appeltern.

Om 17.30 uur wordt door onze leden Maikel Rubens (Rubens Advocatuur) en Bas Poort (van Hulst Accountancy) een uiteenzetting gegeven over de AVG-Wet welke op 25 mei van kracht wordt en wat deze wet voor u als ondernemer gaat betekenen.

Om 18.30 uur wordt een kop soep met een broodje genuttigd. Vervolgens zal ons lid John van den Akker (Stichting de Maasveren) een korte presentatie geven en ons aansluitend meenemen voor een rondleiding op de veerdienst Appeltern-Megen. Tijdens deze rondleiding is het mogelijk de machinekamer onderdeks te betreden. Voor degenen die dit wensen te doen is het advies stevig schoeisel voor het betreden van de trap en de gangpaden, deze omgeving is waarschijnlijk niet helemaal olievrij.

Rond 21.00 uur gaan we weer terug naar Moeke Mooren, waar we onder het genot van een drankje en een hapje deze avond gezamenlijk afsluiten.

We zien u graag tegemoet op dinsdag 1 mei.

Aanwezige leden

Datum

Locatie

Appeltern - Moeke Mooren

Aanwezigen

17 leden aangemeld