Agenda

Nieuwsjaarsreceptie i.s.m. OMW

Nieuwsjaarsreceptie i.s.m. OMW

De besturen van Ondernemers Vereniging Druten, Ondernemers Vereniging de Gouden Ham, Business Club Maas en Waal, Verrassend Leeuwen, Dreumelse Ondernemers Vereniging en Ondernemers Ontmoeten, verenigd in Ondernemend Maas en Waal, nodigen u graag uit voor onze gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 11 januari 2018.

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats in Gasterij de Dijkgraaf, Bovendijk 1 in Maasbommel. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom en om 20.30 uur zal de voorzitter van OMW, dhr. Hans Voshol, de nieuwjaarsrede houden.

Ondernemend Maas en Waal is trots op onze regio en ook in het afgelopen jaar hebben wij voor onze ondernemers diverse activiteiten kunnen organiseren. Ook het komend jaar blijven wij ons inzetten voor een economisch sterk Land van Maas en Waal.
Wij hopen van harte dat u op donderdag 11 januari 2018 aanwezig zult zijn om onder het genot van een drankje en een hapje elkaar het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar.

Neemt u deel aan de nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 11 januari 2018 dan kunt u zich tot uiterlijk 8 januari 2018 aanmelden via mail: info@ondernemendmaasenwaal.nl. Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt.

Aanwezige leden

Datum

Aanwezigen

3 leden aangemeld