Agenda

Ondernemer van het jaar 2017

Ondernemer van het jaar 2017

Wij nodigen u van harte uit om op dinsdagavond 7 november 2017 aanwezig te zijn bij de bekendmaking van de Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2017 in D’n Bogerd te Druten. Tijdens deze speciale feestelijke lustrum editie, gepresenteerd door de Toine van Peperstraten, de bekende sportjournalist, kunt u genieten van een heerlijk ondernemend avondje uit met volop show, inspiratie en zes mooie genomineerde bedrijven in de categorie Ondernemer van het Jaar en Rabobank Talent Award 2017. Bij de ontvangst en het netwerkfeest na de uitreiking kunt u persoonlijk met collega ondernemers bedrijvig Maas & Waal vieren en bijpraten.

GENOMINEERDEN ONDERNEMER VAN HET JAAR MAAS EN WAAL 2017 * Annette Mode te Druten – Liesbeth Bruisten * HTR security systems te Druten – Richard Krutwagen * Perfect Van Wamel BV te Beneden Leeuwen – Freek van Wamel

GENOMINEERDEN RABOBANK TALENTAWARD MAAS EN WAAL 2017 * Keurslagerij Lemmers te Beneden Leeuwen – Maarten Kocken * Brinks CoffeeRoasters te Beneden Leeuwen – Siebe van den Brink * Romtours te Druten – Luc Hardus en Frank Hardus

FEESTELIJK AVONDJE GENIETEN – KAARTEN TIJDIG BESTELLEN ! U kunt voor uzelf, uw partner en medewerkers kaarten bestellen voor 7 november a.s. Als lid van een van de ondernemersverenigingen, die aangesloten zijn bij Ondernemend Maas & Waal ontvangt u 10 euro korting op de entreeprijs. Voor slechts 42,50 euro (normaal 52,50 euro) bent u getuige van een avond vol spanning, amusement en live aanwezig bij de bekendmaking van de Ondernemer van het Jaar 2017 Maas & Waal. Alle drankjes en hapjes zijn natuurlijk inbegrepen.

U bent welkom vanaf 19.30 uur. U kunt ook een VIP arrangement reserveren a € 88,50 (normaal €98,50). U wordt verwacht om 17.00 uur en dineert dan vooraf met de genomineerden, sponsoren en collega ondernemers en heeft een gereserveerde plaats. Schrijf u nu in op www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl .

Heeft u vragen of lukt het kaarten bestellen via de site niet neem dan svp contact op met de organisatie via info@ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl. Wij verwelkomen u graag persoonlijk op dinsdag 7 november.

Aanwezige leden

Datum

Locatie

Den Bogerd te Druten

Aanwezigen

14 leden aangemeld