Leden

Meer dan 40 ondernemers uit Maas en Waal en daarbuiten.

Pehavo

Pehavo is de complete technische groothandel voor de industrie en bouw gerelateerde bedrijven. Bij Pehavo vindt U het grootste assortiment voor technische professionals onder een dak. Producten voor verschillende specialisten: denk maar aan aandrijftechniek, afdichtingstechniek, bevestigingsmaterialen, elektrische- en hand- gereedschappen, hijsmiddelen, hydrauliek, klimmateriaal, kleding, lagertechniek, lastechniek, lijmen en kitten, persoonlijke beschermingsmiddelen, pneumatiek, reiniging, service artikelen, slijpmaterialen, Nen3140 keuringen, reparatie en onderhoud van Uw machines. Onze producten worden continue bijgesteld naar de nieuwste technieken en innovaties voor een betaalbare prijs.

Maar er is meer. Wij gaan altijd een stapje verder. Wij denken mee bij al Uw vragen, al gaat het om het kleinste tandwieltje. Samen vinden wij de oplossing. Daarbij houden wij een scherp oog voor Uw budget. Wij zijn sterk in logistieke dienstverlening. U kunt met al Uw vragen bij ons terecht over aanpassingen in Uw machinepark. Korte- en lange termijnoplossingen ontwerpen en werken wij samen met U uit. Pehavo staat voor een 24-uurs service, zeven dagen per week. Dus ook in de weekenden en met de feestdagen!

Een stilgevallen machine…. En daarmee misschien wel een hele productielijn……het is de nachtmerrie voor elk bedrijf. Een belletje naar ons en wij helpen U uit de brand. Kortom, wij staan voor: Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en een zeer uitgebreide voorraad. Tel daarbij op onze scherpe prijzen, snelle leveringen, het afhandelen van Uw problemen in combinatie met ons hoogwaardig vaktechnische advies, waardoor U als professional een optimale dienstverlening van ons mag verwachten.

Ons motto luidt: “als wij het niet hebben, vergeet het dan maar”.

Contactpersoon

Frank Pennings

Adres en contact

Pehavo
Pehavo
Dommelstraat 12
5347 JL Oss
0412-622025