Leden

Meer dan 40 ondernemers uit Maas en Waal en daarbuiten.

HTR Security Systems B.V.

In 1993 is HTR gestart als bedrijf voor beveiligingsinstallaties met als doel een middelgrote professionele organisatie te worden met ongeveer 25 medewerkers gespecialiseerd in hoofdzakelijk beveiligingsoplossingen voor particulieren, het MKB, zorginstellingen, onderwijs en gemeenten.

Onze medewerkers zijn zeer goed opgeleid, vakvolwassen en nemen verantwoording voor hun functie binnen de organisatie. Om het verschil te kunnen maken met onze concurrentie is “gekwalificeerd” personeel een kernwoord.

Onze specialiteit is het op uiterst vakkundige en plezierige wijze adviseren van onze klanten op het gebied van inbraakmeldsystemen, camerasystemen, brandmeld-/ontruimingssystemen en veilig wonen in een maatschappij met een groeiende behoefte aan meer veiligheid. Wij gebruiken de nieuwste technieken en systemen om uiterst betrouwbare technische systemen te installeren door sympathieke en vakkundige medewerkers. Op de gebruiker afgestemde service- en onderhoudsdiensten borgen vele jaren betrouwbare veiligheid voor onze klanten, al dan niet in combinatie met alarmopvolging.

Missie
“Doordacht ontworpen, feilloos uitgevoerd”.

Wij richten ons nationaal op het realiseren van beveiligingsoplossingen in de breedste zin des woords in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners, die ook onze klant benaderingsfilosofie aanhangen.

Wat motiveert ons:

Klanten vragen een goede kwaliteit van de geleverde beveiligingssystemen van HTR security systems. Het managementteam heeft zich ten doel gesteld de kwaliteit van de geleverde diensten op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en deze continu te verbeteren.

Daar waar de kwaliteit van groot belang is wordt dit gewaarborgd door het duidelijk vastleggen van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Het gaat hierbij om zowel de kwaliteit van de beveiligingsinstallaties als de kwaliteit van de overige diensten van HTR security systems. Nieuwe en bestaande klanten dienen altijd te kunnen rekenen op de kwaliteit van de medewerkers van HTR security systems.

Contactpersoon

Sjors van Ooijen
Sjors van Ooijen

Adres en contact

HTR Security Systems B.V.
HTR Security Systems B.V.
Energieweg 50
6651 KT Druten
0487-513666