Leden

Meer dan 40 ondernemers uit Maas en Waal en daarbuiten.

Constructiebedrijf van der Donk B.V.

Constructiebedrijf van der Donk BV in Boven-Leeuwen is gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte producten uit staal, rvs en aluminium in regio van Maas en Waal. Deze producten worden grotendeels in eigen huis getekend, gefabriceerd en gemonteerd door onze eigen monteurs. Daardoor maken wij altijd het resultaat dat u voor ogen heeft.

EEN SNELLE LEVERING DOOR HET CONSTRUCTIEBEDRIJF IN MAAS EN WAAL

Of het nu om een grote of kleine productie gaat, voor constructiebedrijf van der Donk BV uit de gemeente Maas en Waal is geen klus te groot en gaat geen project te ver. Als bedrijf zijn we onderscheidend door onze grote voorraad aan materialen. Hierdoor kunnen we razendsnel reageren op spoedorders. Onze voorraad bestaat uit balken, lateien, platstaal, hoekstaal, T-ijzer, kokers, buizen en platen. Dankzij ons ruime assortiment zit er altijd dat materiaal bij wat u zoekt.

Wat laat u binnenkort door ons maken?
Dankzij jarenlange ervaring zorgt ons constructiebedrijf in de gemeente Maas en Waal ervoor dat u de constructie of het voorwerp krijgt waar u al tijden van droomt. Van stalen schuifdeuren tot aan een balkon en van een vluchttrap voor een appartementencomplex tot aan prachtige bloembakken. Wij maken dat wat u wilt. Welke dienst mogen wij binnenkort bij u verrichten?

Contactpersoon

Geert-Jan van Zagten
Geert-Jan van Zagten

Adres en contact

Constructiebedrijf van der Donk B.V.
Constructiebedrijf van der Donk B.V.
Waterstraat 34
6657 CP Boven-Leeuwen
0487-593054