Nieuws

Bas Poort in uitzending RTL4 op zondag 14 september as. 20.00 uur

Bas Poort in uitzending RTL4 op zondag 14 september as. 20.00 uur

Van Hulst Accountancy

Dit kan ik nu bevestigen. De afgelopen maanden heb ik met haar samengewerkt om een uitzending te maken voor RTL4. Op dit moment zend RTL4 al een trailer uit waarin de uitzending wordt aangekondigd. Wie zondagavond of gisteravond naar RTL4 heeft gekeken zal mij waarschijnlijk al herkend hebben.

In deze uitzending staat mijn operatie van 24 juli in het Radboud centraal. Wat er precies opgenomen is houd ik nog geheim, maar zeker is dat er enkele mooie stukjes uit Maas en Waal zijn te zien. Al met al heb ik al acht filmopname dagen achter de rug, wat teruggebracht wordt tot 43 minuten uitzending. Voor wie niet kan wachten tot de uitzending kan alvast vooruitblikken. De trailer is terug te vinden op http://www.rtl.nl/doof/#!/ (dubbelklikken op mijn foto).

In totaal zijn twee afleveringen te zien bij RTL4. In de eerste aflevering van 7 september wordt de operatie van een ander gevolgd. Deze persoon is ook in de trailer terug te zien. In de uitzending van zondag 14 september wordt mijn operatie gevolgd. Beide uitzendingen zijn te zien bij RTL4 en beginnen op 20.00u.

Ik wens jullie veel kijkplezier.

Bas Poort
Van Hulst Accountancy