Nieuws

Bewonder het feest van het licht in Appeltern

Bewonder het feest van het licht in Appeltern

Bewonder het feest van het licht in Appeltern

De Tuinen van Appeltern

Speciale lichtjesavonden

Met PUUR Appeltern zijn De Tuinen van Appeltern voor het eerst in haar bestaan ook in de decembermaand geopend. Een extra reden om ook aandacht te schenken aan het feest van het licht! Dit doen we tijdens onze speciale en gratis lichtjesavonden.
We hebben al de nodige ervaring met het verlichten van tuinen door de jaarlijkse Mystery Gardens in Lights in september. Toch gaan we het tijdens de lichtjesavonden heel anders doen. Er worden zeker ook bomen en planten uitgelicht maar vooral witte lichtsnoeren, kaarsjes en versieringen voeren tijdens de lichtjesavonden de boventoon. Om het extra gezellig te maken, vullen we een aantal avonden met live muziek.

De wandeling lijkt ons fantastisch voor ouders met kleine kinderen. Ze gaan zich zeker verwonderen over de duizenden lampjes en kaarsjes die overal stralen en schijnen. Het feest begint al in het nieuwe entree gebouw waar honderden kaarsjes branden en heerlijke chocomel wacht voor de kleintjes. Voor de ouderen wellicht ook glühwein.
De lichtjesavonden zullen plaatsvinden op 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29, 30 december en 4, 5 en 6 januari. Om 17:00 uur worden alle lichtjes aangemaakt en kan er begonnen worden aan de wandeling. Om 21:00 uur gaan alle lampen en kaarsen weer uit.

Zoals gezegd het lijkt ons een feest voor de kleintjes, maar de lichtjes zijn er natuurlijk voor iedereen die houdt van sfeer en gezelligheid.
Neem een kijkje op de website https://appeltern.nl/nl/puur/puur_lichtjesavonden/ voor meer informatie en kom gezellig genieten tijdens onze lichtjesavonden!