Nieuws

Bloei Festival 2018

Bloei Festival 2018

Bloei Festival 2018

Afgelopen jaar heeft vrijwilligersteam van Dorpsboomgaard "Het Groene Hart" weer hard gewerkt om de boomgaard nóg mooier te maken... en met succes! Zo is er een nieuwe meidoornhaag aangeplant en een mooie houten afrastering geplaatst.

Op zondag 13 mei aanstaande vertellen zij er graag over en laten u de resultaten zien en proeven!Na het succes van vorig jaar vindt ook dit jaar het bloesemfestival Bloei weer plaats in de boomgaard tegenover Gasterij de Arend in Winssen.

Wat ga je beleven op zondag 13 mei?

De dorpsboomgaard
Een actieve groep vrijwilligers zet zich iedere week vol overgave in om de, door de jaren heen, verwilderde boomgaard weer in oude glorie te herstellen. Met succes kunnen we wel zeggen! Je leest er meer over op hun site.

Muziekprogramma
Dit jaar wordt Bloei wederom muzikaal omlijst door een unieke combinatie van bands in diverse genres. Na het swingende succes van vorig jaar, zullen dit jaar onder andere Soul Vamp & Blue Marble het podium bestijgen.

BBQ en picknickparty
Ook de picknickparty kan dit jaar niet ontbreken! Via onderstaande link kun je je picknickmand reserveren.
Gedurende de middag zal ook weer de barbecue aangestoken worden en zullen er diverse lekkere gerechten en hapjes verkrijgbaar zijn.