Nieuws

Complete Metamorfose GBM Sanitair en tegelstudio

Complete Metamorfose GBM Sanitair en tegelstudio

Complete Metamorfose GBM Sanitair en tegelstudio

Dat je voor een ruime keuze in sanitair en tegels prima terecht kunt in de GBM Sanitair- en Tegelstudio op de eerste etage boven de KlusWijs winkel, weten steeds meer mensen al jaren. Toch vond Alex van Gruijthuijsen het nodig de sanitair- annex tegelstudio geheel te moderniseren. Alex en zijn team willen u als klant graag het nieuwste laten zien dat op de markt te koop is.

Metamorfose
Het is een totale metamorfose geworden. Een showroom die ruimtelijk, overzichtelijk en geheel naar de modernste mogelijkheden is ingericht. Mooie nieuwe presentaties waar aandacht is besteed aan kleur en vormgeving. U wordt op nieuwe ideeën gebracht door verrassende opstellingen. Er zijn verschillende nieuwe trends die u in een nieuwe omgeving worden getoond.

Open dagen
Om u extra gelegenheid te bieden om de nieuwe showroom te bezichtigen en om kennis te maken met nieuw assortiment organiseert GBM Sanitair en tegelstudio drie OPEN DAGEN. Met deze Open Dagen op vrijdag 1- zaterdag 2 en zondag 3 april hoopt Alex en zijn team dat veel mensen de gelegenheid nemen om kennis te maken met de nieuw gepresenteerde goederen en de vele nieuwe badkameropstellingen.

Tijdens deze dagen zijn er ook scherpe aanbiedingen zoals u van Alex gewend bent en natuurlijk staat de koffie klaar.

OPEN DAGEN:
Vrijdag 1 april 10.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 2 april 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 3 april 12.00 uur tot 17.00 uur