Nieuws

Een frisse start

Een frisse start

Een frisse start

Bart van Kraaij Groep

Inmiddels zijn we weer vol energie begonnen aan het nieuwe schooljaar. De eerste schoolweek hebben we voorgelezen op diverse basisscholen in het kader van de Week van de Alfabetisering. Vorige week zijn de taalcursussen van Maas en Waal Academie weer gestart met bijna 70 cursisten. En deze week start Bijles Maas en Waal de huiswerkbegeleiding in D'n Bogerd weer op en per 1 oktober starten we ook in Beneden-Leeuwen. Voor zakelijk Engels hebben we speciale modules ontwikkeld. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief. Met een frisse nieuwe foto van ons vaste team. We hebben zin in het nieuwe seizoen en kijken er naar uit om je ook dit jaar weer naar een hoger niveau te mogen brengen

Nieuwe cursus zakelijk Engels
Steeds meer bedrijven verwachten van hun werknemers dat ze vloeiend Engels kunnen spreken, lezen en schrijven. Onze docente Nathalie van den Hurk heeft een compleet nieuwe cursus zakelijk Engels ontwikkeld.

Huiswerktips
Iedereen leert op zijn eigen manier. Leren leren is een vak apart. Om je dit schooljaar een beetje op weg te helpen heeft juf Sanne een paar handige tips op een rijtje gezet.

Bart van Kraaij1.png