Nieuws

Greentech Solar Days

Greentech Solar Days

Greentech Solar Days

Solar Days 2016
De groene zus van RTP Elektrotechniek, Greentech Energy, opent haar deuren voor eenieder die interesse heeft in energiebesparing door middel van zonne-energie. Want wie wil dat nu niet? Vanuit je tuinstoel een blik werpen op je energiemeter en dan zien dat het niets doen, je geld oplevert.

Informatief, interessant én verblijvend
Tijdens de open dagen, die plaatsvinden op 2, 3 en 4 juni a.s., kan men binnenlopen om een presentatie bij te wonen of vrijblijvend een deskundige te spreken. Ook zal er demo materiaal opgesteld staan zodat u eens een paneel van dichtbij kunt bekijken.

Voor eenieder geschikt
Deze informatieve dagen zijn interessant voor degene die de eerste voorzichtige stappen richting duurzaamheid wil zetten tot degene die zich inmiddels helemaal ingelezen heeft maar nog de laatste feitjes wil weten.

De Solar Days zijn jaarlijks terugkerende campagnedagen ter bevordering van zonne-energie, gesponsord door meerdere belangenorganisaties en het Ministerie van Economische Zaken. Bij honderden bedrijven en organisatie in het hele land zijn er bijeenkomsten, workshops en open dagen over het gebruik van de zon als energiebron.

Greentech Energy maakt graag kennis met u en ontvangt u met een kop koffie op 2 en 3 juni a.s. van 15.00 – 20.00 uur en 4 juni a.s. van 9.30 – 13.00 uur.