Nieuws

Groot dictee Maas & Waal 2016

Groot dictee Maas & Waal 2016

Groot dictee Maas & Waal 2016

Businessmedia4all

Geachte relatie,

BusinessMedia4all / Maas & Waal4all XL heeft in samenwerking met Maos & Waols Dictee, en de Bart van Kraaij Groep het initiatief genomen om op woensdag 5 oktober 2016 het Groot Dictee Maas & Waal te organiseren. De opbrengst van deze middag en avond gaat naar Stichting Leergeld Tweestromenland, want ieder kind in de regio verdient een onbezorgde jeugd met sport en spel.

Woensdag 5 oktober:
In de middag vanaf 15.30 uur kunnen kinderen van 8 tot 15 jaar aan het Groot Dictee meedoen.
Vanaf 19.30 uur strijden volwassen en teams om de eer.
U kunt uzelf inschrijven met vrienden, collega’s, het bedrijf, de buurt, de vereniging..etc.
Gezellig samen met taal bezig zijn in de regio op een ontspannende manier en u steunt ook nog het goede doel. Het Groot Dictee vindt plaats in D’n Bogerd te Druten.

Kinderen:
Dit dictee zal in het Nederlands zijn en wat woordjes Maos & Waols.
Er wordt onderscheid gemaakt in de beoordeling tussen kinderen in de leeftijd van 8- 10 jaar en 11 – 15 jaar. De bijdrage per persoon is 2,50 euro inclusief limonade consumptie. Inschrijven

Volwassenen
U schrijft u in voor het gehele dictee en krijgt zowel zinnen in het Nederlands als Maos & Waols. Er zullen drie prijzen worden uitgereikt in de categorie Nederlands, Maos & Waols en Overall.De inschrijving bedraagt per persoon 7,50 euro inclusief koffie/thee consumptie.
Van dit inschrijfbedrag wordt 2,50 euro gedoneerd aan Stichting Leergeld Tweestromenland

Inschrijven

Teams
U schrijft u als team (bedrijven ,scholen, verenigingen, buurt, vrienden, instellingen, overheid) in voor het gehele dictee en krijgt zowel zinnen in het Nederlands als Maos & Waols. Er zullen drie prijzen worden uitgereikt in de categorie Nederlands, Maos & Waols en Overall voor zowel de individuele deelnemers als de bedrijventeams. Een team bestaat uit maximaal 3 personen. De bijdrage per team is 75,00 euro inclusief consumptie koffie of thee.Van dit inschrijfbedrag wordt 35,00 euro gedoneerd aan Stichting Leergeld Tweestromenland. Inschrijven

Voor vragen kunt u een mail sturen aan maasenwaal@businessmedia4all.nl.
Het Groot Dictee sponsort Stichting Leergeld Tweestromenland.
We zien uw graag op woensdag 5 oktober.

Met vriendelijke groet,
Namens Organisatie Groot Dictee Maas & Waal

Yvonne van der Bend, Niels Gijsbers, Bart van Kraaij en Henk van Elk
tel. 06 42 35 43 06 email ; maasenwaal@businessmedia4all.nl
www.businessmedia4all.nl/groot-dictee