Nieuws

Informatieavond Microsoft Office

Informatieavond Microsoft Office

Informatieavond Microsoft Office

Bart van Kraaij Groep

In mei 2018 start Company Courses met een volledig op maat gemaakte cursus Microsoft Office. Samen brengen we je organisatie naar een hoger niveau met handige tools, tips en trucs. Op basis van onze jarenlange ervaring durven we te garanderen dat deze cursus je veel tijd gaat besparen in je dagelijkse werkzaamheden. Met diverse praktijkvoorbeelden laten we zien hoe je Office optimaal inzet. Op dinsdag 3 april en zaterdag 14 april kun je op een zeer laagdrempelige manier kennismaken met ons interessante lesaanbod. Wellicht is dit interessant voor jou of voor de organisatie waar je werkt.

Gratis informatieavond:10 Gouden tips voor Excel, Word en Outlook
Op dinsdag 3 april ontvangen we je vanaf 19:00 uur met koffie en thee. De gratis workshop duurt van 19:30 uur tot 20:30 uur en vindt plaats in de Kersenzaal op de eerste etage van D’n Bogerd. Op deze avond ontvang je van ons 10 Gouden tips voor Excel, Word en Outlook.

In één dag sneller en efficiënter leren werken met Microsoft Office
Op zaterdag 14 april gaan we nog een stapje verder en praten we je bij over de vele mogelijkheden die Office 365 biedt. We ontvangen je vanaf 9:30 uur met koffie en thee. Het programma start om 10:00 uur en om 15:00 uur ronden we af. D’n Bogerd verzorgt deze dag een heerlijke lunch. Je ontvangt van ons een cursusboek en 1-op-1 coaching na afloop. De kosten voor deze workshop bedragen 95 euro per persoon.

Bart van Kraaij Groep BV
Van Heemstraweg 53
6651 KH Druten
0487-745003
bart@bvkgroep.nl
www.bvkgroep.nl