Nieuws

KENTALIS SCHAKELT RTP IN NA BRAND

KENTALIS SCHAKELT RTP IN NA BRAND

KENTALIS SCHAKELT RTP IN NA BRAND

RTP Elektrotechniek BV

Onlangs bracht een brand, veroorzaakt door derden, grote schade aan de Kentalis Martinus van Beekschool te Nijmegen. Deze onderwijslocatie valt onder de landelijke zorg- en onderwijsorganisatie Kentalis waar RTP diverse projecten voor heeft uitgevoerd. Aangezien er snel geschakeld moest worden om de basisschool voor speciaal onderwijs (cluster 2) zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen, heeft Kentalis RTP voor de elektrotechnische werkzaamheden benaderd.
Door de brand was er veel rook- en waterschade in de technische ruimte, sporthal en diverse werkkamers. De uitgevoerde werkzaamheden waren o.a. het plaatsen van een brandmeldinstallatie, nieuwe centrale noodverlichtingskast, het vervangen van diverse verdelers, installeren van licht- en schakelmateriaal. Tevens is er een complete nieuwe lichtinstallatie ten behoeve van het podium geïnstalleerd.
Dankzij de goede samenwerking met Peter Peters Bouw, Megens Installaties en Dolmans Schoonmaak Diensten konden de leerlingen al heel snel weer gebruik maken van de school.
In opdracht van Kentalis heeft RTP ook elektronische werkzaamheden uitgevoerd voor het Kentalis College Utrecht (voortgezet speciaal onderwijs) Rotsoord en Kentalis Weerklank, een woon- en zorgbehandellocatie in Amsterdam.
Voor meer informatie betreffende bovengenoemd project of wat RTP kan betekenen op het gebied van brandveiligheid, kan contact worden opgenomen met de afdeling Verkoop (verkoop@rtp.nl / tel.nr. 0487-585100).