Nieuws

Kleine klus….snel geregeld

Kleine klus….snel geregeld

Kleine klus….snel geregeld

RTP Elektrotechniek BV

Wat als uw meterkast vernieuwd dient te worden, er een data-aansluiting nodig is voor een extra werkplek, een brandmeldinstallatie geïnstalleerd moet worden om de veiligheid te vergroten. Of er simpelweg een stopcontact geplaatst moet worden. Deze en andere elektra vragen komen met grote regelmaat van onder andere het midden- en klein bedrijf. Werkzaamheden die uitstekend uitgevoerd kunnen worden door de afdeling relatiewerk van RTP Elektrotechniek.

De planning en organisatie van bovengenoemde klussen is wezenlijk anders dan voor grote industriële werken. Daarom heeft RTP een zelfstandig, deskundig, opererend team die snel en adequaat kan schakelen. Het hele proces van offerte tot oplevering is in hun beheer. De buitendienstmedewerkers beschikken over een compleet ingerichte bus zodat uitvoering direct kan plaatsvinden. Kortom…. kleine klus, snel geregeld.

Wilt u gebruik maken van deze dienst? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling relatiewerk tel. 0487-585100. Of mail naar relatiewerk@rtp.nl