Nieuws

KlusWijs team, vrolijk van”, aldus een enthousiaste Alex!

KlusWijs team, vrolijk van”, aldus een enthousiaste Alex!

KlusWijs team, vrolijk van”, aldus een enthousiaste Alex!

KlusWijs klaar voor het voorjaar!

De KlusWijs bouwmarkt van Alex van Gruijthuijsen heeft naast een compleet bouwmarkt assortiment een volledig opnieuw ingedeelde tuinafdeling. Afgelopen jaar is het team van Alex druk in de weer geweest om deze afdeling te voorzien van een compleet en uitgebreid tuinassortiment.

Alex vertelt: “tuinassortimenten zijn seizoensgebonden, waardoor je als ondernemer vaak denkt dat je er niet zoveel van neer hoeft te zetten, het loopt immers maar een bepaalde periode van het jaar lekker door. De ruimte die wij er nu voor gereserveerd hebben was tot vorig jaar een onbenutte ruimte, totdat we met het idee kwamen om er onze tuinafdeling van te maken. Het resultaat is geweldig, nu hebben we een mooie en complete tuinafdeling en we merkte het vorige tuinseizoen al dat dit zeer gewaardeerd wordt door onze klanten. En uiteraard is het makkelijker verkopen, als je een complete afdeling hebt!”
Van tuingereedschap en machines, gewasbescherming, werkkleding en schoeisel tot een volledige afdeling met watertoebehoren, het is allemaal te vinden in de tuinafdeling van KlusWijs Beneden Leeuwen.

“In combinatie met onze professionele verfafdeling, met diverse A-merken en natuurlijk ons voordelig en kwalitatief hoogwaardige huismerk, hebben we een fantastisch aanbod in buitenartikelen waar we best een beetje trots op zijn”, vervolgd Alex. “Onlangs is ons team naar een training geweest bij onze buitenzonwering leverancier en zijn we weer op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en trends voor dit jaar. Vervolgens hebben we ook nog de mogelijkheid om de klus volledig te klaren door middel van onze klussendienst, waardoor je het complete plaatje kunt laten verzorgen. Daar worden zowel de klant, als wij met ons

Binnen de assortimenten van KlusWijs speelt met name de aanwezigheid van het KlusWijs huismerk een grote rol. De KlusWijs huismerken worden geproduceerd door vooraanstaande merkfabrikanten, dus kwalitatief zijn ze minimaal gelijk aan het bekende A-merk. Prijstechnisch liggen de huismerken echter zomaar 20% tot zelfs 50% onder de A-merken. Belangrijke assortimenten onder het KlusWijs huismerk zijn verf, deurbeslag, tuingereedschappen en ijzerwaren.

In de bouwmarkt worden ook nieuwe innovatieve producten getoond. Onlangs is er een hele meter met spanplafonds ingedeeld. Een nieuwe innovatieve introductie van een makkelijk te plaatsen product tegen een zeer scherpe prijs. Binnen no-time heb je een strak en modern plafond! Ook hiervoor is het team van KlusWijs Beneden Leeuwen bij de leverancier op bezoek geweest en kan hiermee de klant uitgebreid informeren aangaande de mogelijkheden van dit product! Het team van KlusWijs Beneden Leeuwen informeert u graag…….