Nieuws

Lifestyle & Wellness Event

Lifestyle & Wellness Event

Lifestyle & Wellness Event

De voormalige Wellness for Ladies Evening is uitgebreid vanwege overweldigende belangstelling (meer dan 400 bezoekers).

“Wij merken dat er een grote behoefte is aan dergelijke informele avonden waarbij onze gasten onder het genot van een drankje en hapje de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lifestyle en wellness kunnen bezichtigen. Daarom hebben wij besloten om dit jaar de ruimte uit te breiden door de meest uiteenlopende stands te plaatsen in beide bedrijven”.

Lifestyle

De belangstelling voor noviteiten op het gebied van lifestyle is de laatste jaren enorm toegenomen. Het accent van de stands in de KlusWijs winkel zal liggen op lifestyle in de breedste zin van het woord. Regionale ondernemers zullen met hun gerelateerde bedrijven aansprekende presentaties, aanbiedingen en demonstraties geven.

Wellness

Tevens is door de groeiende prestatiedruk in onze moderne maatschappij de behoefte en vraag naar ontspanning en wellness toegenomen! Bij GBM Sanitairstudio zullen in de diverse stands mentaal en fysiek welbevinden centraal staan: aandacht voor ontspanning, lichaamsverzorging en gezondheid. U zult geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen uit deze branche. Bovendien worden er leuke kortingen en aanbiedingen gelanceerd.

Het Lifestyle & Wellness Event zal plaatsvinden op vrijdagavond 7 november van 18.00 uur tot 21.00 uur bij KlusWijs Beneden-Leeuwen en GBM Sanitairstudio aan de Korte Brouwersstraat 14-12 te Beneden-Leeuwen.

De entree van het Lifestyle & Wellness Event loopt uitsluitend via toegangskaarten!

Entree is gratis!

U kunt entreekaarten afhalen bij deelnemende bedrijven of in onze GBM Sanitairstudio, Korte Brouwersstraat 12, 6658 AC Beneden-Leeuwen.