Nieuws

Ondernemer van het jaar Maas & Waal 2016

Ondernemer van het jaar Maas & Waal 2016

Ondernemer van het jaar Maas & Waal 2016

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016
Op dinsdag 6 september om 10.15 uur vindt de kennismaking – pitch bijeenkomst plaats. De genomineerden in beide categorieën zijn aanwezig, de juryleden, leden van de voordrachtcommissie en het bestuur van Ondernemend Maas & Waal. De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Rabobank Maas & Waal, hoofdsponsor en naamgever van de Talent Award 2016. De genomineerden zijn:

Categorie Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016:
- Isolatiebedrijf Franssen – Remon Franssen
- Omega Architecten – Frank Laupman
- BeterWerk – Marvin Glasius

Categorie Rabobank Talent Award Maas & Waal 2016:
- The Next Brand – Nika Meerman en Marjolein Desmet
- Mijn Stemlokaal – Sara de Klein
- Uitgeverij de Maas & Waler – Jeroen Pannekoek en Chantal Roest

Het is een informele bijeenkomst. De genomineerden is wel gevraagd om zichzelf en hun bedrijf kort voor te stellen tijdens een zogeheten pitch van maximaal 3 minuten.
De uitreiking en bekendmaking vindt plaats op dinsdag 1 november bij D’n Bogerd. Het zal een feestelijke inspirerende bijeenkomst worden, daar het ook de lustrumeditie betreft. Wil men aanwezig zijn ,dan kunnen kaarten worden gereserveerd via www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl . Leden van de ondernemersverenigingen in de gemeenten Druten en West Maas en Waal ontvangen een korting.

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016 is een initiatief van Ondernemend Maas & Waal en wordt georganiseerd door NG Events en BusinessMedia….4all.