Nieuws

Ondernemers Awards Wijchen

Ondernemers Awards Wijchen

Ondernemers Awards Wijchen

AMC Groep

Tijdens dit bijzondere en zakelijke evenement wordt de Wijchense ondernemer van het jaar bekend gemaakt en tevens de Aanmoedingsprijs en de Publieksprijs uitgereikt.

Dit netwerkevent voor ondernemers, georganiseerd door ondernemers, wordt dit jaar op een locatie gehouden bij een ondernemer in huis. Namelijk Nooteboom Trailers te Wijchen. Dresscode: Cocktail.

Vele Wijchense ondernemers zullen bij de Awardsuitreikingen aanwezig zijn. Een uitermate geschikte kans om hierbij uw bedrijf te promoten. Vanuit mijn functie als bestuurslid/vrijwilliger verwijs ik u graag naar de partnerkaart bijlage waarin u leest hoe u uw bedrijf in de schijnwerpers kunt zetten. Het zou fantastisch zijn als ook uw bedrijf het initiatief van de Wijchense Ondernemersprijs en de Stichting OndernemersAwards Wijchen financieel wilt ondersteunen.

Heeft u vragen en/of specifieke wensen m.b.t. invulling van de partnerpakketten, dan denk ik graag met u mee.

Wilt u alleen entreekaarten bestellen? Ga dan naar www.ondernemersawardswijchen.nl . Daar kunt u online uw kaarten kopen, op de publieksprijs stemmen en uiteraard alles lezen over de inspirerende avond en de nominaties. Bijlage: klik hier voor Partnerkaart

Graag ontmoeten wij u op 10 mei aanstaande!

Namens St. OndernemersAwards Wijchen
Monique Schaap-Kersten - Bestuurslid
M. 06 – 53 118 367 - www.ondernemersawardwijchen.nl