Nieuws

OOK OP ZAKELIJK GEBIED IS ER MEER MOGELIJK DAN JE DENKT BIJ DE TUINEN VAN APPELTERN

OOK OP ZAKELIJK GEBIED IS ER MEER MOGELIJK DAN JE DENKT BIJ DE TUINEN VAN APPELTERN

OOK OP ZAKELIJK GEBIED IS ER MEER MOGELIJK DAN JE DENKT BIJ DE TUINEN VAN APPELTERN

De Tuinen van Appeltern

Het blijft weer langer licht buiten en alles gaat weer groeien en bloeien, het is lente! Na weken bouwen, verbouwen, poetsen en planten gaat De Tuinen van Appeltern vanaf 1 maart weer open voor bezoekers. Maar natuurlijk zijn ook zakelijke relaties van harte welkom en hebben ze hen het nodige te bieden!

Wil je vergaderen in een inspiratievolle en pure omgeving? De Tuinen van Appeltern biedt verschillende accommodaties aan, ook voor bijvoorbeeld zakelijke presentaties en lezingen. Op www.appeltern.nl vind je hiervoor verschillende zakelijke arrangementen. De accommodatie ‘Onze Entree’ biedt voor zakenpartners in Maas en Waal een ruime bovenverdieping van 700 m² die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld bijeenkomsten of dealerdagen. Daarnaast levert De Tuinen van Appeltern een scala aan mogelijkheden voor personeelsuitjes. Ooit gedacht aan een quizavond, een foute bingo of een potje Kick & Golf? Vanaf dit jaar is het allemaal mogelijk! Uiteraard is er de mogelijkheid om dit in combinatie te doen met een bezoekje aan het tuininspiratiepark, de platenmarkt, de cadeauwinkel of het tuincafé. Dus ben je op zoek naar een gezellig dagje uit of wil je een zakelijk event organiseren? Bij De Tuinen van Appeltern ben je aan het juiste adres!

Dit jaar keren de welbekende evenementen weer terug zoals de Paasspelen, Day at the Garden, Mystery Gardens in Lights en Halloween. Daarnaast is er afgelopen jaar de eerste editie van PUUR Appeltern georganiseerd. PUUR is een boeiend binnen- en buitenprogramma van midden november tot en met begin januari met vaste en wisselende elementen. Er zijn diverse exposities, lichtjesavonden, verschillende optredens van koren, speurtochten en nog meer verrassende pure elementen. Na het succes van vorig jaar wordt PUUR Appeltern dit jaar weer georganiseerd. Heb je zelf iets te exposeren of presenteren? Neem dan eens contact op met De Tuinen van Appeltern!