Nieuws

Renovatiewerkzaamheden onderwijsinstelling te Tiel

Renovatiewerkzaamheden onderwijsinstelling te Tiel

Renovatiewerkzaamheden onderwijsinstelling te Tiel

RTP Elektrotechniek BV

RTP voert momenteel elektrotechnische werkzaamheden uit ten behoeve van de renovatie en het verbeteren van het aangebouwde deel van de voormalige Cambier van Nooten School te Tiel.

In opdracht van de Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland (SKOR) wordt de elektrotechnische installatie, de noodverlichting en de brandmeldinstallatie aangepast. De bestaande lichtbronnen worden waar nodig op een andere positie afgehangen of vervangen. Diverse lokalen krijgen een andere functie waardoor aansluitpunten en datapunten verplaatst en/of aangebracht moeten worden. Bovendien worden alle lokalen uitgerust met een smart board.
Aangezien de school vanaf 14 augustus a.s. weer operationeel moet zijn, zit er tamelijk veel druk op de planning.

De Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland biedt op haar scholen vernieuwend onderwijs op maat, waarbij het welzijn van de individuele leerling centraal staat. Het is de kernactiviteit van de professioneel ingerichte organisatie. Onder de SKOR vallen een 10-tal basisscholen die zich in Tiel en omgeving bevinden.
Voor meer informatie over het project, kan contact worden opgenomen met de afdeling verkoop, verkoop@rtp.nl, tel.nr. 0487-585100. Of bezoek de website www.rtp.nl.