Nieuws

RTP ontvangt opdracht renovatie kerk ’s Heeren Loo

RTP ontvangt opdracht renovatie kerk ’s Heeren Loo

RTP ontvangt opdracht renovatie kerk ’s Heeren Loo

RTP Elektrotechniek BV

RTP Elektrotechniek heeft opdracht gekregen om in bouwteamverband met Bouwbedrijf Kreeft uit Ede en BAM Bouw en Techniek het kerkgebouw van ’s Heeren Loo op de locatie De Hartenberg te Wekerom te renoveren. Het bouwteam is middels een voorselectie tot stand gekomen.

Kerk krijgt diverse functies
Het kerkgebouw dateert uit de jaren zestig en wordt met behoud van het architectuurbeeld vernieuwd naar een duurzame en multifunctionele ontmoetingsplek. Het centrum biedt onderdak aan dagbesteding en is straks een leerwerkplek voor tenminste 86 cliënten. Daarnaast biedt het Hart een plek voor kerkdiensten, zijn er vergaderfaciliteiten, een lunchroom en een congrescentrum. (geschikt voor ± 300 personen).

De kerk op de Hartenberg wordt verbouwd tot ‘het Hart’ van de Hartenberg. Doordeweeks is het Hart een levendig ontmoetingsplek waar dagbesteding van cliënten wordt gekoppeld aan de bedrijfsmatige activiteiten zoals het congrescentrum. In het weekend is het een locatie voor ontspanning, ontmoeting en viering.

Van verlichtingsplan tot KNX gestuurde zonwering
RTP voert alle voorkomende E-werkzaamheden uit waaronder noodverlichting, ontruimings-en brandmeldinstallatie, voorzieningen voor netwerken, voedingen en een Miva-alarmering. Tevens is er een verlichtingsplan ontworpen met schakelplan waarin diverse scenes zijn verwerkt. De verlichting met Dali bestaat uit duurzame Led-verlichting en wordt, evenals de zonwering, door KNX gestuurd.
Volgens de planning wordt het Hart voor het einde van het jaar opgeleverd. Dit in verband met de kerstviering en andere feestelijkheden.
Kijk op de site www.rtp.nl voor meer projecten of neem contact op met de afdeling verkoop tel.nr. 0487-585100.