Nieuws

RTP zorgt voor laadpunten bij Kingspan en Mead Johnson

RTP zorgt voor laadpunten bij Kingspan en Mead Johnson

RTP zorgt voor laadpunten bij Kingspan en Mead Johnson

RTP Elektrotechniek BV

Kingspan heeft RTP opdracht gegeven voor het installeren van laadpalen. Deze investering sluit uitstekend aan bij hun groene bedrijfsvoering. De “core business” van Kingspan is namelijk het fabriceren van duurzame producten: isolatiemateriaal voor daken, muren, gevels vloeren en luchtkanalen.

Slimme laadpaal verdeelt stroom eerlijk
Onze opdrachtgever heeft gekozen voor de vandalismebestendige Ecotap SLA_K auto oplaadzuil voor zowel het eigen personeel als de bezoeker. De slimme laadpaal beschikt over een dubbele oplaadpunt en “leest” wat de laadvraag is. Afhankelijk daarvan verdeelt hij de laadstroom. Het is zelfs mogelijk om volgens een planning auto’s in een bepaalde volgorde te voorzien van stroom.
Men kan kiezen tussen een openbare en niet-openbare laadpaal. De openbare laadpaal werkt met een pas en staat in connectie met Ecotap Backoffice. Hierdoor kan afgelezen worden hoeveel er is afgenomen en storingen worden gesignaleerd. De niet-openbare laadpaal wordt vaak toegepast wanneer het gebruik voor eigen personeel is.

Voor iedere wens en doelgroep is er een passende laadpaal!

Ook Mead Johnson gaat voor groen
Bij onze opdrachtgever, Mead Johnson, zijn tevens dergelijke laadpalen geplaatst. Ook zij geven hiermee het signaal af dat duurzaamheid de toekomst heeft.
Wanneer u als bedrijf ook milieubewust gedrag wilt stimuleren én u wilt uw personeel en relaties een duurzame dienst aanbieden, kan het plaatsen van een dergelijke laadpaal een mogelijkheid zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTP Elektrotechniek B.V., de heer Bisschops tel.nr. 0487-585100.