Nieuws

Spannende Halloween Griezeltochten in De Tuinen van Appeltern

Spannende Halloween Griezeltochten in De Tuinen van Appeltern

Spannende Halloween Griezeltochten in De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern

Op smalle paadjes en tussen hoge hagen hebben zich meer dan 100 zombies, spoken, heksen en andere enge wezens verstopt om je de stuipen op het lijf te jagen… Wie durft…?

Halloween in Appeltern

De Tuinen van Appeltern leent zich bijzonder goed voor spookachtige Halloweenavonden. Het is er van nature al zo spannend dat er niet veel hoeft te gebeuren om het echt eng te maken! De smalle paadjes, hoge hagen, diepe vijvers en talloze hutjes maken de sluiptocht al voor de helft geslaagd, maar dat is natuurlijk nog niet genoeg. Meer dan 100 creepy wezens verblijven tijdens het Halloweenweekend in de tuinen. Niemand weet waar, wanneer en hoe ze te voorschijn zullen komen..!

Route & thema

Tussen 17.45 en 21.00 uur is het ruim een uur twijfelen, schrikken, gillen en vastklampen. En let goed op, wie weet doemen bekende griezelfiguren plotseling op in het donker… Het thema dit jaar is namelijk Griezelfilms!

Na afloop van de griezeltour zijn er leuke workshops te volgen. Er is keuze uit vijf verschillende workshops die ongeveer 30 minuten duren. Maak een eigen griezelwerk met decopatch, verf en foamclay voor thuis! De workshops worden begeleid door Atelier LaZoe en de kosten bedragen €2,50 per persoon.

Tickets

Tickets zijn te koop bij de receptie van De Tuinen van Appeltern, in de webshop op www.appeltern.nl of bij Feestwinkel van Beuningen in Beneden-Leeuwen (€ 9,95). Let op: kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en OP=OP.

Liever niet griezelen met een lege maag? Pannenkoekenhuis ’t Sprookjeshof in Appeltern heeft een lekker arrangement samengesteld!

Lees meer.