Nieuws

Speeddaten in Appeltern tijdens Mystery Gardens in Lights

Speeddaten in Appeltern tijdens Mystery Gardens in Lights

Speeddaten in Appeltern tijdens Mystery Gardens in Lights

De Tuinen van Appeltern

Naast het Tuingeluk gunnen we iedereen ook het liefdesgeluk. Wat is leuker dan tijdens een sfeervolle avond onder het genot van een hapje en drankje andere singles (en wie weet de liefde van je liefde) te ontmoeten!?

Voor degene die er nog nooit van gehoord heeft, hierbij een korte uitleg over speeddaten. Bij een speeddateavond ontmoeten een groot aantal singles elkaar, waarbij de man-vrouw verdeling gelijk is. De dames blijven aan hun eigen tafel zitten, de heren schuiven om de aantal minuten naar de volgende tafel, zodat ieder de kans krijgt elkaar kort te spreken. De singles geven aan de gastvrouw met wie ze graag nog een keer af zouden willen spreken, zodat contactgegevens uitgewisseld kunnen worden.

Ons leek het in de omgeving van tuinen al een ongedwongen sfeer creëren, maar samen met de ambiance van Mystery Gardens in Lights is het compleet.

Op vrijdag is de avond voor de leeftijdscategorie 50-65 jaar; de zaterdagavond 35-50.
Beide avonden beginnen om 19.00 uur waar de deelnemers worden ontvangen met koffie en iets lekkers. Daarna beginnen de gesprekjes, ieder 3 minuten durend. Om +/- 20.30 uur eindigen de speeddates en mag ieder genieten van De Mystery Gardens in Lights. Met die leuke date(s) die ze die avond hebben ontmoet, of op eigen gelegenheid.

We denken dat we met dit evenement uniek zijn in het land van Maas en Waal. Niet naar de grote stad voor een speeddate, maar naar het behaaglijke Appeltern! Wij gaan de uitdaging aan en de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Wij verwachten veel tuinliefhebbers, maar dit is zeker geen must. Iedere vrijgezel is even welkom.