Nieuws

Tevreden opdrachtgevers verlengen onderhoudscontract

Tevreden opdrachtgevers verlengen onderhoudscontract

Tevreden opdrachtgevers verlengen onderhoudscontract

RTP Elektrotechniek BV

2017 is voor RTP goed van start gegaan met de verlenging van een 2-tal onderhoudscontacten bij zowel Zorggroep Maas & Waal te Beneden Leeuwen als ook Stichting de Waalboog te Nijmegen.

Diverse locaties Zorggroep Maas & Waal
De onderhoudswerkzaamheden in opdracht van Zorggroep Maas & Waal hebben betrekking op de locaties in het Maas en Waalse gebied. Uitvoering van het preventief onderhoud vindt o.a. plaats aan de brandmeldinstallatie, automatische deurinstallaties, liftinstallatie en elektrische installaties.

Stichting de Waalboog
Voor Stichting de Waalboog betreft het de NEN3140 keuring en onderhoud en inspectie van de elektrische installatie, de verdeelkasten, overspanningsbeveiliging, bliksemafleiderinstallatie, noodverlichting, inbraak- en toegangsbeveiliging, camera-installatie, schuif- en automatische deuren.
Met de verlenging van de contracten voor een periode van een jaar geven de opdrachtgevers aan tevreden te zijn én vertrouwen te hebben in de voortzetting van de goede samenwerking. Hier is RTP uiteraard zeer content mee.
Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van onderhoud, kunt u onze website (www.rtp.nl) bezoeken of contact opnemen (0487-585100).