Poos Assurantiën BV Overgenomen door zoon Matthijs Poos en dochter Marloes Menting-Poos.

Begin januari heeft Emile Poos, eigenaar en oprichter van Poos Assurantiën BV zijn zaak overgedragen aan zijn beide kinderen.

Beiden zijn al geruime tijd werkzaam bij Emile. Zoon Matthijs vrijwel vanaf het begin (2007) en sinds 2015 ook dochter Marloes. Gedreven als zij zijn begint er voor hen een periode vol nieuwe uitdagingen en verantwoordelijkheden om het huidige klantenbestand te bedienen en verder uit te bouwen in samenwerking met de collega’s Lieke Hirschmann-Hoefnagel, Muriel Jansen, Anneke van de Coolwijk-van de Burgt en Jack Derksen. Waar het eerst alleen de zorgverzekeringen betrof is het sinds vele jaren ook een allround kantoor zodat verzekerden er ook terecht kunnen voor alle schadeverzekeringen. Emile blijft nog gewoon meewerken al zal dat minder zijn dan voorheen.

Poos Assurantiën is in de regio sinds 2006 de specialist op het gebied van de collectieve zorgverzekeringen. Emile was daarvoor in deze regio 24 jaar verantwoordelijk voor CZ Zorgverzekeringen waaraan door de stelselwijziging in 2006 een einde kwam. In de jaren daarna bouwde Emile gestaag aan zijn zelfstandige bedrijf. Vele particulieren, bedrijven en instellingen zijn inmiddels tevreden klanten en worden dagelijks met raad en daad ondersteund op het gebied van de inhoud van hun (collectieve) zorgverzekering.
In het begin werd veelal CZ aangeboden maar inmiddels is het een palet aan zorgverzekeringen waarvan CZ en VGZ de belangrijkste zijn. Emile en Jack Derksen (voorheen accountmanager bij VGZ) zijn voornamelijk verantwoordelijk voor de contacten met de bedrijven en instellingen in de regio. Marloes en Matthijs ondersteunen waar mogelijk en zo kunnen we spreken van een natuurlijke overname.

Vanuit het kantoor aan de Woeziksestraat te Wijchen bouwen zij samen verder en vertrouwen erop dit familiebedrijf nog vele jaren voort te kunnen zetten.

Laat een bericht achter