Zinnige Zorg Award / Stem op de zorg van de toekomst! 

Op verzoek van VGZ stuurt Poos Assurantiën u deze info om zodoende zoveel mogelijk bekendheid te geven aan de Zinnige Zorg Award die binnenkort door VGZ jaarlijks wordt uitgereikt!
Voor Poos Assurantiën zijn alle Zinnige Zorg initiatieven natuurlijk een uitstekende zaak en een continue proces welke de Zorg in het geheel zal blijven verbeteren. Het is ook aan u om er eentje uit te kiezen middels uw stem maar wat ons betreft verdienen alle initiatieven een dikke pluim!

Alle Zorgverzekeraars hebben op dit terrein samenwerking met de diverse zorginstellingen maar deze Award is specifiek van VGZ.

Succes en blijf gezond!
Team Poos Assurantiën

—————————————————————————————————————————————————————–

Goede zorg is onmisbaar. Om de zorg ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar te houden, zijn vernieuwingen hard nodig. Daarom zoeken wij samen met zorgverleners naar slimme oplossingen die beter zijn voor de patiënt én voor de zorg; Zinnige Zorg noemen we dat. Zoals digitale oplossingen om beter behandeld te worden. De slimste en beste ideeën kunnen ook dit jaar een prijs winnen: de Zinnige Zorg Award!  

 

Zinnige Zorg Award 

Dit jaar zijn er 14 slimme oplossingen genomineerd voor de Zinnige Zorg Award. Vinden u en uw medewerkers het slimmer maken van de zorg ook belangrijk? Stem dan nu! Met uw stem bepaalt u mee wie de finalisten worden. Stemmen kan tot en met 30 mei.   

Note: Goed om te weten dat uw VGZ verzekerde-medewerkers via email op de hoogte zijn gebracht over de Zinnige Zorg Award.  

 

Laat een bericht achter