4de editie Day at the Garden: een dagje uit voor jong en oud!

APPELTERN – Een feestje met de sfeer van een middag of avond met vrienden in de achtertuin. Dat was wat broers Bart en Daan van Ooijen voor ogen hadden toen ze Day at the Garden bedachten. Zondag 1 september staat de 4e editie op het programma.

Day at the Garden heeft alles wat je van een gezellig ‘tuinfeest’ mag verwachten: zomerse versieringen, picknicktafels, speciaalbiertjes, barbecuegerechtjes, lekkere (live) muziek, bordspelletjes en niet geheel onbelangrijk een ongedwongen sfeer! Een tuinfeest met vrienden of familie, maar dan nét even iets groter!

VOOR JONG EN OUD
Even met vrienden, familie of het gezin erop uit. Een wandeling maken in het groen, even bijkletsen op het sfeervolle terras, het belooft een heerlijke dag te worden! Ook deze editie zijn er weer luchtkussens en kunnen kinderen een heus skelterparcours afleggen op het Ontdekkingseiland van De Tuinen van Appeltern. Daarnaast is partyband Marcus & Taylor te gast welke vanaf 17:00 uur voor een feeststemming op het terras zal gaan zorgen. Meezingen mag, dansen is gratis!

LIVE MUZIEK
Het tuinfeestje werd vorig jaar, naar tevredenheid van de twee broers, erg goed bezocht. Tóch vinden zij het belangrijk om het intieme karakter te behouden. ‘Daarin schuilt de kracht van het succes’, beaamt ook vader Ben van Ooijen. Gezellige muziek is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagd tuinfeest. Bart en Daan, bekend als het gelijknamige dj-duo, zullen daarom overdag zelf aan de knoppen draaien, net als vader Ben, voormalig ‘Stoep-dj’. Daarnaast is er rond 17:00 uur gezellige live muziek op het buitenterras.

GRATIS TUINADVIES
Naast alle heerlijk hapjes, drankjes, activiteiten en muziek kunnen bezoekers dit jaar ook weer terecht voor professioneel tuinadvies. Dat bleek vorig jaar een gouden greep, toen een aantal vrienden met een biertje in de hand een ontwerpschets lieten maken voor hun (nieuwe) achtertuin. Ook dit jaar staan tuinadviseurs klaar om bezoekers bij al hun tuinvragen te helpen!

TICKETS
Day at the Garden wordt gehouden op zondag 1 september rondom accommodatie ‘Buitenlucht’ middenin De Tuinen van Appeltern en duurt van 10.00 tot 22.00 uur. Dit betekent dat bezoekers van het tuininspiratiepark ook van harte welkom zijn. Een ticket kost 12,50 euro aan de kassa of 10,00 euro in de voorverkoop. Kinderen en abonnementhouders hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.dayatthegarden.nl.

6905012126.jpg

Laat een bericht achter