Appeltern wil kinderen in augustus GRATIS kennis laten maken met hun groene wereld

Inderdaad je leest het goed.. echt helemaal gratis. Al een aantal jaren kent De Tuinen van Appeltern aan de overkant van de brug een groot (speel)terrein van maarliefst 3 hectare groot.

Kinderen leren hier spelenderwijs de natuur kennen en ontdekken welke kleine diertjes er in de natuur leven. Ze klimmen en klauteren op natuurlijke speeltoestellen en kruipen en sluipen door de route. Vorig jaar is er een gangbaar pad aangelegd, waardoor kids bij hen altijd kunnen spelen en ontdekken, ook als het een keer veel geregend heeft.

Appeltern heeft gemerkt dat té veel mensen nog onbekend zijn met dit groenrijke terrein en heeft daarom besloten ALLE kinderen t/m 12 jaar toegang gratis entree te geven in de gehele maandag augustus! Met extra lunchboxen met speeltjes voor de kid in de horecagelegenheden, en echte Appelterntasjes gevuld met speurboekjes en bug viewer, is Appeltern helemaal klaar voor de kleine koters!

Meer informatie over het Natuurlijk Spelen en Ontdekkenterrein lees je op: https://appeltern.nl/nl/park_bezoeken/highlights/ontdekkingseiland

kinderen.jpg

Laat een bericht achter