De Tuinen Tuinen van Appeltern viert jaarlijkse lichtfeest: Mystery Gardens in Lights op 27, 28 en 29 september

Het jaarlijkse lichtfeest raakt bij steeds meer mensen bekend. Ben van Ooijen, directeur van De Tuinen van Appeltern, merkt ook dat een steeds groter wordende groep fans hen elk jaar alleen maar tijdens de Mystery Gardens in Lights bezoekt. Voor De Tuinen van Appeltern een reden om consequent vast te houden aan de lichtstrategie!

‘Ook dit jaar is er zeker weer spektakel met lasers, met mist en met geluid.. maar het blijft de organisatie gaan om eenvoud en de intimiteit van de tuin’, zegt Ben van Ooijen, ‘ook dit jaar gaan waar daar niet aan voorbij’.

Het lint van licht leidt bezoekers langs aangelichte bomen en stralend water, maar ook langs verlichte borders, sfeervolle kaarsen op terrastafels en vuurkorven op beschutte plekjes. Samen met Mirage Light is de tuindienst wekenlang bezig met kabels, stroomkasten en lampen. Elk jaar worden nieuwe effecten geprobeerd en nieuwe methodieken toegepast.

De melange van mystiek, licht, vuur, geluid en romantiek zorgt voor een unieke, belevenisvolle avondwandeling, die tevens het meest sfeervolle feest van het jaar is.

Alle drie de avonden kan men inlopen tussen 19:00 uur en 21:30 uur. Tot 23:00 uur kan de route bewandeld worden, dan sluit het park. Voor meer informatie het bestellen van de tickets verwijzen we graag naar onze website: www.appeltern.nl

TIP: Boek het Mystery Arrangement! Begin de avondwandeling met koffie/thee en een appelflap, om hem vervolgens af te sluiten met een borrel en hapjes. Neem ook hiervoor snel een kijkje op onze website.

image.jpg

Laat een bericht achter