Geen testen, maar polsbandje voor toegang

Het afgelopen half jaar is Eazz onder andere bezig geweest met een creatieve oplossing voor het grootste sportcomplex van Antwerpen: SportOase Groot Schijn. Dit uitgebreide sportcomplex telt verschillende afdelingen zoals het recreatiebad, het buitenbad en zelfs een schaatsbaan, die allen via de hoofdingang te bereiken zijn. Om er zeker van te zijn dat bezoekers toegang krijgen tot de juiste zones, dient de toegang gecontroleerd te worden.

Eazz werd gevraagd om een systeem op te zetten dat deze toeganscontrole reguleert met als eis een koppeling met de kassasoftware. Ook moesten de lockers geïntegreerd worden in dit systeem, zodat een bezoeker met één polsbandje alles zou kunnen bedienen.

Eazz installeerde speedgates en tourniquets die na koppeling met de kassasoftware toegang bieden tot de verschillende zones. Een bezoeker kan een polsbandje bij de receptie ophalen, waarmee enkel toegang gegeven wordt tot de gevraagde zone. Abonnementshouders en bezoekers met een online gekocht toegangskaartje kunnen een bandje ophalen via een polsband uitgifte automaat. Ook werd er een koppeling voorzien met de lockers, waardoor de toegangsbandjes gebruikt kunnen worden voor het sluiten en openen. Bij het verlaten van het pand worden de polsbandjes via een innameautomaat teruggenomen, zodat ze hergebruikt kunnen worden. Het testen voor toegang zijn we inmiddels gewend, maar de polsbandjes voor toegang zijn erg vernieuwend. Bekijk de video via deze QR om te zien hoe handig ze zijn!

videoqr-1.png Sportoase-WBC-2-2048x1152-0.jpg

Laat een bericht achter