Jurato introduceert online-tool Juridische Huishouding

Als de juridische huishouding van een bedrijf of organisatie niet op orde is, dan kunnen (interne) kosten hoog oplopen en ontstaat de kans op schade. Jurato ervaart dat bedrijven en organisaties die hun juridische huishouding op orde hebben structureel beter presteren: meer rust, minder frustratie, minder zoektijd en betere opvolging.

Juridische Huishouding
De juridische huishouding van een bedrijf of organisatie kan complex zijn. De huishouding bestaat uit een diverse hoeveelheid van informatie, (juridische) documenten, akten en contracten. Om de juridische huishouding overzichtelijk te maken, hebben we deze onderverdeeld in zeven elementen:

De hoeveelheid informatie, documentatie, akten en contracten die betrekking hebben op de juridische huishouding, is vaak groter dan ondernemers of managers op voorhand inschatten. Jurato ziet frequent dat de juridische huishouding niet (op het juiste moment) volledig in beeld is. Dit kan risico’s, frustraties of schade tot gevolg hebben.

Online tool
Jurato helpt haar klanten de juridische huishouding op orde te brengen met praktisch en slim advies. Daarnaast biedt zij ook een online omgeving aan om de juridische huishouding op orde te houden. Hiermee heb je één centraal online punt waarin alle informatie met betrekking tot de juridische huishouding van jouw onderneming of organisatie wordt opgeslagen en actief beheerd.

YW_JURATO_Logo-FC-15_04_aangepast_250_-_50-1-0.png jurato3-1.png

Laat een bericht achter