Kreston Van Herwijnen HR-Services

Langdurig verzuim
Het begeleiden van een zieke werknemer is een arbeidsintensieve taak, waarbij veel verslaglegging komt kijken. Er worden duizenden loonsancties (52 weken langer loon doorbetalen) door het UWV opgelegd, omdat het dossier niet op orde is of er onvoldoende re-integratie inspanningen zijn verricht. Heb je te maken met een langdurige zieke? Bel vandaag nog, wij begeleiden je graag!

Compensatie Transitievergoeding
Je kan als werkgever, met terugwerkende kracht tot 1 april 2015, gecompenseerd worden voor de transitievergoeding, die je betaald hebt aan werknemers. Heb je in bovengenoemde periode een transitievergoeding uitgekeerd aan een langdurig zieke werknemer, waarvan de arbeidsovereenkomst is beƫindigd? Bel ons en wij helpen je om de transitievergoeding terug te vorderen bij het UWV.
Nieuwsgierig?

Ons HR-team helpt de ondernemers van Maas & Waal graag op weg. Neem gerust contact op, dan komen we langs om je te informeren over de mogelijkheden en bepalen samen welke vorm van dienstverlening het beste bij jou past. Lea.degroen@krestonvh.nl of 0344-621222

HR-services.jpg

Laat een bericht achter