Maas en Waal Schoonmaak B.V. neemt Van Verhagen schoonmaak over.

Per 1 januari 2021 is VERHAGEN Schoonmaak uit Gemonde overgenomen door MAAS EN WAAL Schoonmaak B.V . uit Beneden Leeuwen. Deze overname sluit aan bij de ambitie van Maas en Waal Schoonmaak B.V. om haar positie als schoonmaakspecialist in de regio Eindhoven te versterken. 

De overname van een vergelijkbaar familiebedrijf past perfect in de bedrijfscultuur en strategie van Maas en Waal Schoonmaak om de groeiambities waar te maken. Maas en Waal Schoonmaak B.V. is er namelijk op gericht om geografisch aansluitende gebieden te bedienen met lokale vestigingen. De focus zal echter blijven liggen op de persoonlijke benadering en menselijke factor. Opdrachtgevers zijn namelijk steeds meer op zoek naar dergelijke organisaties die groot worden door klein te blijven en in staat zijn om echt aandacht te geven aan de klant.

Bent u op zoek naar een professionele schoonmaakdienstverlener die met oog voor detail alle schoonmaakwerkzaamheden op maat voor u kunnen uitvoeren, neem dan contact met ons op. j.veens@maasenwaalschoonmaak.nl

Jos.jpg

Share This Post

Laat een bericht achter