Opening outdoor tuinwinkel Appeltern

Na een jarenlange technische voorbereiding worden De Tuinen van Appeltern uitgebreid met ‘s werelds eerste OUTDOOR TUINWINKEL. Alles wat je in het 22 hectare grote park ziet, is voortaan ook rechtstreeks te koop. 

De Tuinen van Appeltern bestaan inmiddels ruim 30 jaar. In het park zijn meer dan 200 verschillende tuinen te zien en allerlei deelgebieden zoals de Nationale Vaste Planten Tuin, de Wilde Weelde Wereld en het Ontdekkingseiland. Naast inspiratie en beleving is er vanaf nu dus ook van alles te koop in Appeltern. Sommige zaken kun je gelijk meenemen, maar het meeste wordt rechtstreeks thuisbezorgd. 

Nieuw in de tuinwereld

Tot voor kort ging je vooral naar De Tuinen van Appeltern voor inspiratie en allerlei informatie. Je kreeg wel al de verkoopadressen, maar moest dan zelf alles regelen. Met DE OUTDOOR TUINWINKEL APPELTERN is dat niet meer nodig. Met 1 klik op je smartphone krijg je bij elke tuin alle producten en planten in beeld en kun je ze meteen online aanschaffen. Met de OUTDOOR TUINWINKEL is De Tuinen van Appeltern nog interessanter geworden dan het al was. Het is gewoon heel handig voor als je direct kunt schakelen bij de spullen die je mooi vindt of daar meer over wilt weten. De inmiddels opgestarte adviesdiensten helpen daar nog extra bij. 

Ideale omstandigheden  met extra gemak

Met de OUTDOOR TUINWINKEL APPELTERN verandert er alles en eigenlijk ook niets. De unieke sfeer waarin je in alle rust kunt rondwandelen blijft gewoon. Door het grote aanbod blijft ook de objectiviteit gewaarborgd. Nergens vind je reclame of storende verwijzingen. Alleen degene die meer wil weten over alles wat is aangelegd en aangeplant hoeft slechts zijn mobiele telefoon te gebruiken om direct alles af te lezen en aan te schaffen als dat wenselijk is. De Tuinen van Appeltern wordt geen tuincentrum, maar blijft een heerlijk tuinenpark waar een super handige gebruiksfunctie aan toegevoegd is. 

OUTDOOR TUINWINKEL APPELTERN brengt ieders Tuingeluk nog dichterbij. 

Vanaf 20 maart gaan onze tuinpoorten weer open voor maximaal 50 bezoekers per dag.

Reserveren hiervoor is noodzakelijk via: https://appeltern.nl/nl/tickets/

 

Share This Post

Laat een bericht achter