Podcast “Bijzondere Business in de Betuwe”

De Betuwe zit tjokvol bijzondere bedrijven en ondernemers. Elk met prachtige verhalen die het waard zijn om te worden verteld. Over uitdagingen, marktontwikkelingen, tegenwind en succes. In de podcast-serie ‘Bijzondere Business in de Betuwe’ van Kreston Van Herwijnen Adviseurs en Accountants komen de inspirerende mensen achter deze ambities, pieken, dalen en ontwikkelingen aan het woord. In deel 1 van de aflevering hoor je wat zij hebben geleerd, hebben meegemaakt en wat zij hun collega’s willen meegeven.

Deel 2 van de aflevering staat in het teken van één van de adviseurs van Kreston Van Herwijnen, die dieper ingaat op de actualiteit of praktische tips hebben op tal van terreinen. Denk aan bijvoorbeeld HR-services, Legal services, Overnames en Waarderingen en financiële planning.

Een podcast serie dus voor MKB-ondernemers door MKB-ondernemers! Bijzondere Business in de Betuwe komt 3 wekelijks live en is te luisteren via de website (www.vhkt.nl/podcast) of Spotify (https://open.spotify.com/show/4o1vfQ7veY4wNyo2PbWDL8).

Logo-Podcast-BBiB.png

Laat een bericht achter