pubquiz organiseren in de Week van de Alfabetisering

Van 9 t/m 15 september is de Week van de Alfabetisering waarin Stichting Lezen en Schrijven aandacht wil vestigen op laaggeletterdheid in Nederland.

Om een steentje bij te dragen aan de Week van de Alfabetisering organiseren wij, Bart van Kraaij Groep op vrijdag 13 september een taal- en reken pubquiz, om zo je kennis te verbreden op een gezellige en laagdrempelige manier!

Het belooft een super gezellige avond te worden met bitterballen en uitdagende vragen. Dus heb jij zin in een avond vol gezelligheid? Doe dan mee en je steunt gelijk een goed doel! Deze pubquiz is voor ons niet winstgevend en wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Nezzo Print & Creatie, D’n Bogerd Druten, Landwinkel De Zandroos en de Gemeente Druten.

Wanneer is het?
Vrijdag 13 september van 19.00 uur tot 22.00 uur.
Je team mag uit maximaal 6 personen bestaan.

Waar is het?
Het is in de Boudewijn de Groot zaal in d’n Bogerd te Druten.

Wat kost het?
Wij vragen €5,- per deelnemer, en dit doneren wij aan Stichting Leergeld 2stromenland. Drankjes kun je bestellen aan de bar, bitterballen inbegrepen! 🙂 De eerste consumptie wordt gesponsord door de gemeente Druten!

Hoe kan ik mijn team aanmelden?
Stuur een mailtje naar info@bvkgroep.nl met daarin je teamnaam, de naam van de teamcaptain en het aantal deelnemers! Je ontvangt dan een bevestiging met daarin alle info die je nodig hebt!

PPUB.jpg

Laat een bericht achter