Uitnodiging ondernemersontbijt Dag van de Ondernemer

De Dag van de Ondernemer wordt jaarlijks gevierd op de derde vrijdag in november. Dat is dit jaar dus op vrijdag 15 november. Dit initiatief van MKB Nederland is geïnitieerd om ondernemers in het zonnetje te zetten. Speciaal voor deze gelegenheid organiseren gemeenten Druten en West Maas en Waal gezamenlijk een inspirerend ondernemersontbijt.

Wij nodigen u graag uit voor het ondernemersontbijt
U bent van harte welkom op vrijdag 15 november bij De Tuinen van Appeltern. De ochtend begint om 8.00 uur (inloop vanaf 07.30 uur) en duurt tot ongeveer 10.00 uur. Het adres van De Tuinen van Appeltern is Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern.

Ondernemers krijgen een heuse wake-up call van Fountainheads. Dit duo vertaalt trends naar spannende verhalen die schuren. Bereid je goed voor, want je blijft enigszins prettig ongerust achter. Uiteraard gaat deze wake-up call gepaard met een lekker ontbijt en is er tijd om te netwerken met collega-ondernemers.

Aanmelden voor 11 november
Om deze ochtend zo goed mogelijk te organiseren, is het nodig dat u zich aanmeldt vóór 11 november. Aanmelden kan via de website www.westmaasenwaal.nl/dagvandeondernemer.

Graag tot 15 november!

DvdO_Save-the-date_Facebook-header_828x475.jpg

Laat een bericht achter