Woodvision

Ruim een jaar geleden bouwden we een ontvangstpaviljoen voor Woodvision, een leverancier van Tuinhout en Buitenverblijven. Het paviljoen in de vorm van een modelwoning is niet per saldo bestemd voor de normale bezoeker van Appeltern, maar voor de eigen zakenrelaties van Woodvision.

Wij wisten natuurlijk al langer dat een groene aansprekende omgeving leidt tot vruchtbaarder overleg en een betere vergadersfeer, maar nu is dat dus ook in de praktijk vastgesteld door de houtproducent en hun overkoepelende investeringsmaatschappij. Door de ligging van het paviljoen vlakbij het nieuwe entreegebouw van Appeltern zijn gebruikers en zakelijke gasten verzekerd van een goede infrastructuur en praktische gebruiksmogelijkheden van de horecafaciliteiten.

Woodviseon is blij dat ze voor de locatie op Appeltern hebben gekozen in plaats van op een industrieterrein in stedelijke omgeving; ‘Appeltern ligt lekker centraal en je bent er meteen in een andere wereld’.

De unieke voorwaarden voor business to business ondernemers gaat De Tuinen van Appeltern in zetten om nog meer bedrijven te kunnen huisvesten. Als dergelijke bedrijven in hun presentatie daarnaast zorgen voor een attractieve waarde voor de consument is dat helemaal ideaal voor de verdere uitbouw van het Appeltern platform.

de_tuinen_van_appeltern_hoofd.jpg

Laat een bericht achter