De ‘OUTDOOR TUINWINKEL’ Appeltern

De tuinpoorten mogen weer open
Vanaf 20 maart zijn de poorten van De Tuinen van Appeltern weer geopend. Ruim vier maanden hebben ze op slot gezeten, deels door de landelijke lockdown, maar voornamelijk voor onze jaarlijkse wintersluiting. De Tuinen van Appeltern ontvangt al 40 jaar lang miljoenen tuinliefhebbers voor een dagje weg en oneindig veel tuininspiratie aan de rand van dat kleine dorpje in Maas & Waal.
Het begin van 2021 zag er voor Appeltern, en iedere andere onderneming, anders uit dan gehoopt. Als park mochten we in Appeltern niet open. Maar 20 maart was het dan eindelijk zo ver. ‘Het nieuwe Appeltern’ maakten het mogelijk om 50 bezoekers per dag toe te laten in de outdoor showroom Appeltern.

Outdoor showroom
Al jaren werkten we achter de schermen aan ‘Appeltern 2.0 ’. Onze bezoekers hebben behoefte aan meer persoonlijke aandacht. Door onze samenwerkingen met verschillende partners en exposanten is het mogelijk geworden onze bezoekers persoonlijk advies te bieden op tuingebied. Appeltern is een unieke plek om als bedrijf je product aan de potentiële klant te tonen of demonstreren.
Dit betekent niet dat Appeltern veranderd is in een tuincentrum. Het blijft de inspiratietuin waar mensen heen gaan om ideeën op te doen of een dagje uit te gaan. We willen het juist makkelijker maken door achterliggende informatie van al het moois in de tuinen direct zichtbaar te maken op je telefoon via een digitale koppeling.
Al deze informatie is te vinden in de bak vol met data die we www.appeltern.nl noemen. Alle planten, tegels, schuttingen en tuinmeubels in de verschillende tuinen worden gekoppeld aan een pagina op de website, waar je soms zelfs direct kan aanschaffen. Zo maken we het nóg makkelijker om onze bezoekers door te verwijzen naar één van onze ruim 200 partners.

Optimale beleving
Voor onze partners en exposanten is Appeltern een unieke manier om zich te presenteren aan de consument. Het park maakt het met deze stap mogelijk om producten aan de potentiële klant te tonen én te demonstreren.
Door deze koppeling te leggen hopen we in de toekomst onze bezoekers een optimale beleving van de tuinwereld mee te geven. Appeltern is dé plek om inspiratie op te doen, het tuingevoel te beleven, persoonlijk advies te ontvangen en te ontspannen.

De-Tuinen-van-Appeltern_Luchtfoto-12.jpg

Laat een bericht achter